Effektiviser arbeidet ditt med Lime Go og Visma eAccounting

Selg mer, administrere mindre!

Vi vil forenkle hverdagen til selgere så mye som mulig. Ved å raskt og enkelt koble ditt salgsverktøy til Visma eAccounting, unngår du masse dobbeltarbeid og kan fokusere på det du gjør best.

  • Mindre administrering
  • Jobb mer effektivt
  • En uslåelig kombinasjon

Et salgsverktøy elsket av over 1000 bedrifter

  • Presis!
  • Worq
  • Signr
  • Attractiva
Administrer mindre og spar tid

Administrer mindre og spar tid

Administrasjon er en av de største tidstyvene som finnes i det moderne salgsyrket. Som du sikkert allerede vet, hjelper Lime Go deg med å holde ditt kontaktregister oppdater slik at du kan bruke mindre tid på administrasjon. Du sparer mye tid rett og slett. Når et prospekt blir til en kunde, har du tidligere måttet gå til økonomisystemet, legge til den nye kunden og fylle ut korrekt kontaktinformasjon (eller dobbeltsjekke at den gamle stemmer) for deretter å gå igjennom alt som handler om selve faktureringen.

Men ikke nå lenger! Ved å enkelt koble Lime Go til Visma eAccounting er du bare et klikk fra å opprette (eller oppdatere) kontaktinformasjonen i økonomisystemet. Raskt. Enkelt. Effektivt. Tidsbesparende.

Enklere arbeidsflyt

Vi tror på å bygge smarte måter å arbeide på, som forenkler våre brukerens hverdag. Å få til sømløse overganger mellom de verktøyene selgerne bruker, er derfor høyt prioritert hos oss. Ved å koble sammen to av de viktigste verktøyene i en moderne bedrift, salgsverktøyet og økonomisystemet, forenkles din arbeidsflyt betraktelig.

Enklere arbeidsflyt med Lime Go og VISMA eAccounting
Direktekobling fra Lime Go til Visma eAccounting

Hvordan fungerer det?

Med Visma eAccounting koblingen aktivert i Lime Go dukker det opp et nytt felt på firmakortet, naturlig nok navngitt Visma eAccounting. Her kan du enkelt legge til kunden i eAccounting, eller du kan oppdatere informasjonen om kunden dersom det trengs. Du får også en link til kunden i Visma eAccounting, slik at du lett kan hoppe dit når du ønsker.

Hva koster koblingen?

Ingen ting! Du trenger selvsagt en konto hos Visma eAccounting, men selve koblingen inngår i ditt Lime Go-abonnement. Bra, eller hva?

Hva er Visma eAccounting?

Visma eAccounting er et nettbasert regnskapsprogram tilpasset mindre bedrifter og enkeltmannsforetak, som hjelper deg med å effektivisere din hverdag. Du bestemmer selv når du vil jobbe med bedriftens regnskap. PC, Mac, nettbrett og smarttelefon – hvordan du vil arbeide med bedriftens økonomi er helt opp til deg. I takt med at din bedrift vokser kan du enkelt legge til funksjoner du trenger for å møte dine nye utfordringer.

Ler mer om hvordan Visma selv beskriver eAccounting >

Visma eAccounting
Alt du trenger, samlet i et enkelt salgsverktøy

Lær mer om Lime Go

Som du sikkert allerede vet er Lime Go et salgsverktøy bygget for selgere, av selgere. Ved å inkludere alle Norges (eller Sveriges eller Danmarks) bedrifter fra starten av, kombinert med en smart arbeidsflyt, kan du jobbe mer effektivt enn noensinne med ditt salg.

Les mer her >

Flere enn 1000 foretak er allerede i gang.

Hva venter du på?