MED FOR SALG & CRM

Hva skjer når du samler 185 lidenskapelige sjeler for CRM? Jo, da får du Lime Technologies! En gjeng som er opptatt av å gjøre våre kunder til kundemagneter. Vi lever for salg & CRM og vet du vil ha det gøy på jobb når du har kontroll på kunderelasjonene dine.

"Vi skal bli den ledende leverandøren av CRM i Norden gjennom å gjøre våre kunders arbeid både enklere og morsommere.”

Helt fra dag én har vårt mål vært å levere eksepsjonelt brukervennlige systemer som forenkler hverdagen til deg og dine kolleger. Balansen mellom engasjement og teknologi har gjort oss markedsledende i Sverige. Nå jobber vi for å vise norske bedrifter at salg & CRM ikke trenger å være vanskelig eller kjedelig.

Med vår teknologi og engasjement vil vi hjelpe din bedrift til å bli en kundemagnet!

Hvem er vi?

Nordiske salgseksperter

Lime Go er en del av Lime Technologies, en av Nordens ledende leverandører av CRM- og salgsverktøy. Vi brenner for salg i alle mulige former.

25 års erfaring

Vi har gjennom årene hjulpet tusenvis av bedrifter med å bli bedre på salg og jobbe smartere med salg. Essensen av vår erfaring har vi kokt ned i verktøyet du leser om akkurat nå – Lime Go.

Obligatorisk trefika

Vi synes at det er viktig å ha det gøy på jobben, og vi pleier å si at det eneste vi tar på alvor er våre kunder. Og selvfølgelig vår obligatoriske kaffepause. Kom innom for en kopp!

Teamet

Rett og slett en fantastisk gjeng

Adrian Sjøholt

Adrian Sjøholt

Konsulent

Aktiv og engasjert paintballspiller fra Sunnmøre, som bruker fritiden sin på organisere idrett. Glad i all type mat men favorittene er nok sushi og biff. Han har et sterkt vinnerinstinkt og sier aldri nei til en utfordring. Tross alt dette drømmer han fortsatt om å bli rockestjerne.

An Thien Huynh

An Thien Huynh

Konsulent

Det går rykter om at An er ubeseiret i FIFA og vi lurer alle på om han klarer å spille like god fotball i virkeligheten. Forøvrig har vi enda ikke sett han i treningstøy og det viser seg at han har et sterkt bånd til McDonald’s. Han trives best om sommeren og har lengtet tilbake til sol og varmegrader lik den fra utvekslingstiden han hadde i San Diego. An forsøker stadig å overbevise oss kollegaene om at han er minst like beinhard som Zlatan, men vi alle vet at han er snill som et lam ;)

Bjørn Petter Bjercke

Bjørn Petter Bjercke

Salg

Bonde fra byen som har bodd på ranch i Texas. Utadvendt, energisk og alltid på farten, men tror han er bedre enn det han er i sport. Konkurrerer i triathlon og fotball på hobbynivå. Hater å tape, men holder med Lyn og Tottenham. Vi tror dette kan være årsaken til ordtaket hans «det er bedre med ti høns på taket enn èn i hånden.

Caroline Bellviken

Caroline Bellviken

Konsulent

Dedikert hestejente og dataingeniør oppvokst utenfor Ullared. Spiller fra tid til annen en Starcraft-match og er en stor godterigris med svakhet for kaker og sjokolade. Drømte om å jobbe med astrobiologi frem til hun innså at programmering var nok mer hennes greie.

Vanessa Kjølner Kerr

Vanessa Kjølner Kerr

Konsulent

Hestejente og food junky som valgte storbyen fremfor sommer paradiset. Kreativ IT-nerd som imponeres av engasjerte mennesker med stor drive. Trening og TED-talks er et must.

Kamilla Svendsen

Kamilla Svendsen

Konsulent

Bak det heller uskyldige ytre, gjemmer det seg en fin, full-av-disiplin, programmeringsmaskin. Likevel bruker Kamilla mesteparten av fritiden som på konserter og på plateshopping, så bli ikke overrasket over at hun faktisk har bakgrunn som radiovert i sitt eget musikk-program! For øvrig er hun kanskje den eneste «nerden» som aldri fullførte ringenes herre filmene.

Nicklas Weldingh

Nicklas Weldingh

Salg

Olav Alexander Eidem

Olav Alexander Eidem

Salg

En evig optimist fra Oslo, som alltid leter etter det grønneste gresset, uten noen ambisjoner om å bli gartner. Han mener at livet handler om rett innstilling, enten det gjelder sykkelen eller humøret på jobb. Han har en dyp lidenskap for innovasjon, men er på ingen måte kreativ.

Philip Jeppsson

Philip Jeppsson

Salg

«Går det ikke å fikse med gaffateip er det ødelagt». Det gjelder til og med dårlige IT-systemer... Svensktalende siviløkonom som gjerne briljerer med sin tørre humor. Han har god sans for forretningsutvikling og liker nye utfordringer.

Let's make something great together

Ta det første steget ved å ringe oss på 21 61 17 10. Snakkes!