Kjøp Lime Go

Lime Go gir deg forutsetningene for å ta salget til ett nytt nivå.

Selvfølgelig! Sign me up!

Pris: 299 kr/mnd & bruker. Bundet 1 år.

Behandling av personopplysninger

Ved gratis prøveperiode og ved enhver bestilling samtykker jeg at mine personlige opplysninger, som navn, e-postadresse, telefonnummer for samtaler, tekstmeldinger, og eventuelle andre digitale adresser kan lagres og brukes i Lime Technologies for digitale tjenester, markedsføring, for å hindre misbruk og for statistiske og analytiske formål.

Dataene jeg direkte eller indirekte gir ved hjelp av Lime Technologies digitale tjenester, brukes sammen med andre kundedata som brukes i Lime Technologies for markedsføringsformål og for å tilpasse innhold, tjenester og reklame for meg og for utvikling av nye tjenester. Informasjon om bruk av digitale tjenester hentes ved hjelp av informasjonskapsler.

Samtykket er gyldig til jeg avslutter det og vil ikke sies opp selv om tjenesten ikke er bestilt eller brukt.

Jeg forstår at når som helst og uten å gi grunner, kan jeg trekke samtykket. Dette gjøres ved å kontakte Lime Technologies kundeservice.

For mer informasjon om Limes behandling av personopplysninger, les mer her >

Velkommen!

Vi har sendt en bekreftelse på din bestilling til . Hvis du allerede har en testkonto sørger vi for at du kan fortsette å bruke den. Hvis du ikke har en konto kan du opprette en ved å klikke her.

Spørsmål?

Du når oss på 21 61 17 10, på chatten eller på info.no@lime.tech.

Ha en super dag!

Good job!

Noting gets us sales maniacs going like Survivors classic Rocky tune "Eye of the tiger". Watch it below and then start selling!

Flere enn 2200 selger er allerede i gang.

Hva venter du på?