Salgsverktøyet for deg som vil selge mer

Selg mer effektivt med et salgsverktøy.

Vi setter enkelhet og brukervennlighet i fokus i alt vi gjør. Når vi utvikler salgsverktøyet Lime Go har vi et stort mål – å forenkle hverdagen til selgere så mye som mulig. Vi synes vi har kommet en god bit på vei, er du enig?

  • Enkelt salgsverktøy
  • Sparer deg for masse tid
  • Et mer effektivt salg

Et salgsverktøy elsket av over 1000 bedrifter

  • Presis!
  • Worq
  • Signr
  • Attractiva

Få oversikten over din salgspipe

Å jobbe med din salgspipe i Lime Go er kjempe enkelt. Du tilpasser enkelt salgspipen etter din salgsprosess og får full oversikt over verdien i pipen og hvilke salgsmuligheter som trenger din oppmerksomhet.

Ta vare på dine kunder

Et salg er bare begynnelsen på en lang relasjon mellom deg og dine kunder. Som du sikkert har hørt mange ganger før, koster det 5 ganger mer å skaffe en ny kunde enn å beholde en eksisterende. Du vet sikkert også hvor viktig det er å vite hva du har sagt, gjort og lovet dine kunder. Lime Go gir deg all historikk over en relasjon, enkelt samlet på et sted.

Alle Norges bedrifter

I Lime Go finner du alle Norges bedrifter, beslutningstakere og kontaktinformasjon inkludert allerede fra starten av. Du behøver ikke å bruke masse tid på å lete etter telefonnummer eller administrere ditt kunderegister – vi oppdaterer det for deg, hver natt.

Med dataen inkludert i salgsverktøyet får du også mange spennende muligheter til å analysere dine kunder og dine salgsprosesser fremover. Hva karakteriserer dine beste kunder? Hva har de til felles? Hvilke lignende bedrifter finnes som du fortsatt ikke har kontaktet?

All bedriftsinformasjon samlet i et enkelt Salgsverktøy

Alt samlet i et enkelt salgsverktøy

Kort sagt er Lime Go et webbasert salgsverktøy der alle Norges bedrifter er inkludert. Sammen med mange smarte funksjoner kan du i tillegg gjøre utvalg, holde oversikt over dine eksisterende kunder og finne nye kunder. Lime Go er for bedriftsinformasjon det samme som Spotify er for musikk, eller Netflix for film og serier – altså fremtiden.

Ta vare på din leads

Med smarte tagger og statuser kan du enkelt følge en bedrift gjennom din salgsprosess, hele veien fra lead til kunde. Du lager enkelt salgsmuligheter, påminnelser om oppgaver og kalenderbookinger direkte i Lime Go. Du kan også tildele leads til en kollega dirkete i salgsverktøyet, hvis du selv har for mye å gjøre… :)

Ta med deg Lime Go overalt

Vi tror at dagens selgere ikke begrenser seg til å bare ha sitt salgsverktøy tilgjengelig på sitt kontor. Informasjonen skal være tilgjengelige der du trenger den, uansett hvor du befinner deg og uavhengig av hvilken platt form du arbeider på.

Lime Go bor og arbeider derfor i skyen og er en såkalt webapplikasjon. Det eneste du trenger for å bruke Lime Go er en nyere webleser. Mac, Windows, iOS, Android eller Windows Phone - det spiller ingen rolle!

En veldig god support

Hvis du har noen spørsmål eller det noe du ikke får til, er vi aldri langt unna. Du når oss direkte i chatten i verktøyet, på telefon, via e-post, Facebook, Twitter eller LinkedIn. Vi tror ikke du vil trenge support, men vi elsker å prate med våre kunder! :)

Pris? 299 kr måneden

Hva inngår i prisen? Alt. Full tilgang til alle Norges bedrifter og beslutningstakere.

Hvem er vi?

Lime Technologies

Nordiske salgseksperter

Lime Go er en del av Lime Technologies, en av Nordens ledende leverandører av CRM-, og salgsverktøy. Vi brenner for salg i alle mulige variasjoner.

Våre norske stjerner

Norske stjerner

Vår norske avdeling utfyller hverandre som potetgull og dipp! Her finner du både selgere og konsulenter som sammen jobber mot å få til en perfekt løsning for deg og din bedrift.

Flere enn 2200 selger er allerede i gang.

Hva venter du på?